Rebecka, kallas Kogg.
Är 19 år gammal och studerar konsthantverk på universitetet. Älskar te, choklad, mys med min sambo och hästar. Tar även en hel del promenader (helst i regn) när jag får chansen. Välkommen till min blogg!

Kategorier

Arkiv

2016 juli, september,
2015 januari, februari, mars, april, juni, augusti, september, december
2014 januari, februari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, november, december
2013 maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, december

Goskatt

Kategori: Djur Vardag; Kommentarer (1)
Foto & redigering - jag, ©

Helt plötsligt kommer denna gosiga pälsbollen och lägger sig i mitt knä! Han är ju bara för söt. :)

Idag ska jag träffa Julia en stund och sen ska jag kanske jobba lite med skoluppgifterna. Tror att Sanna skulle sova här ikväll också, vi får se!

Har inte varit på humör för att fota och fotar jag inte så bloggar jag inte. Väntar på hösten så att jag kan fota höstporträtt och allt sånt. Kan tiden inte gå lite fortare?!

Work in progress

Kategori: Teckningar / Kommentarer (0)
Penna: 5B än så länge
Foto, teckning & redigering - jag ©
Efter att jag sett hur grymma mina klasskompisar är på att teckna så tänkte jag "jag vill också!" Blev väldigt inspirerad och började måla lite smått. Vet inte vem det föreställer, bara någon google bild som jag tänkte försöka teckna av.

Tycker det är kul att dela med sig av wip bilder, så varsågod! 

Chai, skola och annat babbel

Kategori: Vardag / Kommentarer (0)
Foto & redigering - jag, ©
I vår värld finns det inte bara perfekta personer så som Björn Gustafsson och Brendon Urie, det finns även Chai-te! Åå, det är så underbart gott! Gick in på Espresso house som ligger utanför skolan och bestämde mig för att köpa en kopp, och när det var såpass gott så köpte jag chai-pulver, så att jag kan göra denna underbara dryck varje morgon! Wiiie! 

Jag hade tänkt att jag skulle berätta lite om gymnasiet!
Jag trivs som fisken i vattnet, haha. :) Skolan är väldigt bra och man märker hur lärare försöker göra sitt bästa för att eleverna ska trivas, då vi har TTF (Timme Till Förfogande) där mentorerna avlägger en timme för att prata med oss om något är jobbigt i skolan eller så eller för att informera oss om kommande viktiga saker. Enligt mig är det en bra plan! 
Sen har vi ju linjen, åå! Den är så bra! Hittills så är jag hur nöjd som helst och jag tror att digitalt skapande är något som jag kommer gilla väldigt mycket! Vi har fått vår första uppgift: en animation! Ska försöka måla bilder i Photoshop och sedan sätta ihop allt i frame-by-frame. Hoppas på något bra! 
Skolan ligger väldigt centralt, vilket gör att bussarna går direkt osv. Behöver åka 30-40 minuter varje morgon, men det är helt klart inget problem för mig då jag inte har såna problem med bussresor. (Plus att det är värt det för linjens skull!) Det är också en internationell skola, så man får verkligen bra kunskaper i engelska!

Design linjen är en högskoleförberedande linje vilket passar mig väldigt bra då jag inte riktigt vet vad jag vill göra efter dessa tre år. 

Så, det var om min skola! 
Jag kommer säkert skriva mer när jag gått längre, men hittills är jag riktigt nöjd. 

Kommer inte blogga speciellt mycket nu när jag går i skolan, men ska försöka!