Rebecka, kallas Kogg.
Är 19 år gammal och studerar konsthantverk på universitetet. Älskar te, choklad, mys med min sambo och hästar. Tar även en hel del promenader (helst i regn) när jag får chansen. Välkommen till min blogg!

Kategorier

Arkiv

2016 juli, september,
2015 januari, februari, mars, april, juni, augusti, september, december
2014 januari, februari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, november, december
2013 maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, december

2013

Kategori: Minnesvärt / Kommentarer (0)
Mitt år 2013 har varit väldigt blandade känslor!
Har varit ledsen ena dagen för att sedan övergå i en sorts eufori. Har slutat nian och fällt en hel del tårar (läs gråtit floder) över att jag inte kommer att träffa min klass på samma sätt igen. Jag har haft ångest som alla andra, men året har inte bara varit kattskit ska jag säga er! 

Januari
Jag och min familj åkte till Gran Canaria! 2 veckor av sol, värme, bad och foto. Det var härligt faktiskt!

15:e Juni
Jag åkte även till Stockholm med mormor, morfar och min syster över en dag. Det var väldigt roligt! Hoppas på att få göra om det :)

Juni-Juli
Fick upp ögonen för analog-fotografering när jag fick 2 analoga systemkameror med objektiv och tillbehör som funkar som de ska! Behöver bara fixa film och sen är allt klappat och klart ;)


Augusti -13
.. åt god glass med bryllingarna,    
.. åkte till Läckö slott och gick på promenader innan vi gick hem igen och åt en god middag som bestod av grillat och diverse! 

Efter sommarlovet så började jag gymnasiet och fick hem min dator som har varit min kompanjon under hela denna höstterminen. Jag fick också ett par nya vänner, som jag verkligen älskar! 

25-28 September
Sen får vi ju inte glömma att jag faktiskt åkte till London också, mitt absoluta drömresemål!!
Ååh, vad jag saknar denna underbara stad ♥


25:e Oktober
Med mina nya vänner har jag bland annat förvandlats till en kapten med skägg, egentillverkad whiskey och sjömans-hatt från en äkta Lysekilares garderob!
Jag odlade skägget ett par veckor innan, jag lovar! 
 
December
Gick först på Catching Fire och sen The Hobbit: Smaugs ödemark. Båda var verkligen sevärda och jag ångrar inte att jag gick!

Hela året!
Jag har också utforskat fotokategorin porträtt under sommaren och hösten framför allt, men lite på vintern också! Porträtt är ett område som jag skulle vilja utveckla mig inom, så jag är glad att jag har så fotogeniska och snygga vänner som kan hjälpa mig att bli allt bättre på det jag vill! ♥
 
Så, 2013, du var fantastisk och hemsk, du var allt i en enda kombination, och det är jag nöjd med. 
Jag välkomnar 2014 med ett leende på läpparna och med ännu mer livserfarenhet bakom mig! 
 
Så 2014: Bring it on! 

Med en drake som sällskap

Kategori: Vardag / Kommentarer (0)
Foto & redigering, jag
 
Nu sitter jag här och försöker skriva lite på en svenska uppgift och sörplar te med smak av passionsfrukt. Ska sakta men säkert börja teckna lite sagan om ringen/Hobbit-inspirerade saker. Det passar ju bra med min te-mugg också!

Ha det bra!

Morgondagen

Kategori: Vardag Övrigt; Kommentarer (1)
Foto & redigering, jag 

Idag träffade jag Julia och hennes syster! Det var riktigt roligt faktiskt och jag var där ett bra tag. Färgade även Julias hår lite blondare. Är ju ingen frisör direkt, men det blev helt okej faktiskt! 

Imorgon ska jag och Julia iväg och träna bort julgodiset. Ska faktiskt bli ganska skönt tror jag, åtminstone efteråt! Ska uppdatera min Spotify-lista också så att jag kan träna bättre, haha! Längtar mer och mer till nyår nu.Vill verkligen bara skåla in det nya året och känna hur jag kan "börja om på nytt" ungefär! Det kommer nog bli så himla härligt ♥
 
Ha det bra!