Rebecka, kallas Kogg.
Är 19 år gammal och studerar konsthantverk på universitetet. Älskar te, choklad, mys med min sambo och hästar. Tar även en hel del promenader (helst i regn) när jag får chansen. Välkommen till min blogg!

Kategorier

Arkiv

2016 juli, september,
2015 januari, februari, mars, april, juni, augusti, september, december
2014 januari, februari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, november, december
2013 maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, december

Analog kamera

Kategori: Vardag / Kommentarer (0)
Har precis suttit och kollat på andra avsnittet av Alla är fotografer! Blir väldigt inspirerad av programmet, så det är verkligen värt att se om man är intresserad av fotografi. Det andra avsnittet handlade om analoga och digitala kameror, och jag fick världens lust att använda min egen analoga kamera! Ska skaffa film och framkallning så fort som möjligt och så ska jag försöka ta några bilder med den som jag sedan kan skanna in till datorn. Ska bli riktigt kul! :) 

Har många foto-ideér nu, ska bli riktigt roligt att visa på bloggen också!

Dave Lizewski

Kategori: Teckningar Vardag; Kommentarer (0)
Målat i photoshop med ritplattan, hade ingen koll på hur lång tid det tog!


Igår gick jag på bio och såg Catching Fire med mina klasskompisar! Tyckte faktiskt att den var riktigt riktigt bra. När jag kollade på trailern så verkade den inte så bra, men när jag gick ut ifrån biosalongen så var jag hur upprymd som helst! Det var en blandning mellan spänning och sorg verkligen. Jag satt där och grät och i andra stunden så satt jag helt spänd och väntade på vad som skulle hända. Den är verkligen sevärd, låt er inte luras av trailern. ;)

Snart kommer ju Hobbit (Smaugs ödemark) ut också! För att vara exakt: 18 dagar. Och jag hoppas verkligen att jag går ut därifrån mer upprymd än från Catching Fire! Ni kanske tycker att jag överreagerar, men jag skakade nästan när jag gick ut från bion, haha! Hade så himla många mixade känslor för filmen, så jag hoppas att det blir så när jag går ut ifrån Hobbit filmen också! Jag menar jag fick ju nästan gåshud från trailern, så det kan ju inte bli dåligt!
 

Ha det så bra!

Äntligen kommer vintern

Kategori: Natur Vardag; Kommentarer (0)
Foto & redigering - jag, ©

Som jag har längtat till vintern! Kikade ut genom fönstret igår morse och såg hur den första snön föll ner utanför! Tycker att det är så himla mysigt med snö. Blev dock lite besviken när allt smälte bort nästan lika fort som det föll ner.. Hoppas att det snöar mer, vill verkligen ha en riktigt fin vinter. Har en massa foto-ideér inför vintern också! Kommer nog bli en hel del porträtt och annat kul. :) 

Får ju ta och ändra min header också, vill ju inte ha en höst-header nu när vintern äntligen kommit!

Ha det bra vänner!