Rebecka, kallas Kogg.
Är 19 år gammal och studerar konsthantverk på universitetet. Älskar te, choklad, mys med min sambo och hästar. Tar även en hel del promenader (helst i regn) när jag får chansen. Välkommen till min blogg!

Kategorier

Arkiv

2016 juli, september,
2015 januari, februari, mars, april, juni, augusti, september, december
2014 januari, februari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, november, december
2013 maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, december

Holy guacamole.

Kategori: Vardag / Kommentarer (0)
Jag är så fruktansvärt taggad. Jag längtar hur mycket som helst till december just nu! Jag har ganska höga förväntningar på filmen, men jag tror inte att jag kommer att bli besviken. Älskade den första och kommer nog tycka om denna minst lika mycket. (Jag menar, Benedict Cumberbatch är ju med nu också, så det kan ju inte bli dåligt!)

Har sett denna trailern om och om igen sen den kom ut. Please, do not disappoint me! D:

Gott folk, jag har inte varit aktiv på min kära lilla blogg, och det är jag ledsen för. Men det är så att jag går i skolan också, och inte för att det tar upp så mycket av min fritid (för vi har ju knappt några läxor, woho) men jag är trött efteråt vilket kanske inte är så konstigt! Plus att jag inte har fotat, och det är väll delvis därför. Och för att jag egentligen vill göra om min bloggdesign, men inte har inspiration nog för att göra om allt IGEN. Så vi får se hur det blir med uppdatering osv framöver. 
 
Jag hoppas i alla fall att ni alla har haft det superduper bra det senaste och att det fortsätter så! Nu ska jag dricka kardemumma-kaffe, äta kaka och njuta av att jag faktiskt är ledig imorgon. Haj!

Kommentera här: