Rebecka, kallas Kogg.
Är 19 år gammal och studerar konsthantverk på universitetet. Älskar te, choklad, mys med min sambo och hästar. Tar även en hel del promenader (helst i regn) när jag får chansen. Välkommen till min blogg!

Kategorier

Arkiv

2016 juli, september,
2015 januari, februari, mars, april, juni, augusti, september, december
2014 januari, februari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, november, december
2013 maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, december

Johnny space

Kategori: Natur / Kommentarer (3)
© Foto och redigering - jag / Gammal bild som jag fotade någon gång
Testade att redigera denna på ett lite annourlunda sätt emot vad jag brukar göra och jag tyckte ändå att det blev lite häftigt på något sätt. :) 

Lite senare ska jag åka och hämta mitt bankkort, sen ska jag väll träffa Kevin för att fota lite tror jag och så ska jag fortsätta måla lite på kick-ass bilden som jag kämpar med! 

Att göra en presentation som en kapten

Kategori: Minnesvärt / Kommentarer (0)
Tror att de första bilderna kom från Maja och den med hela klassen tog vår härliga svenska lärare. Mobilbilder är ju som de är, men ni klarar er hoppas jag ;)

Såhär såg jag då ut förra fredagen! Jag gjorde även min presentation i engelskan som kapten Haddock. Det var spännande när skägget började lossna! Men kul var det i alla fall, och jag har redan börjat planera inför nästa år! 

Jag (Haddock), Bea (Tintin) och Klara (Castafiore) vann tredje-pris i halloween-kostym-tävlingen. Det var ju inte helt fel! 

Dansa dansa dansa

Kategori: Vardag / Kommentarer (3)
 
Detta är då min vackra skoluppgift! Fick hjälp av Klara och Bea! Vi tog en liten promenad och ställde oss på en passande väg. Sista minuten uppgifter är ju underbara.

Idag har jag fixat ett bankomat kort, träffat Hanna och Julia, handlat och köpt kläder. En helt okej måndag! Har regnat jätte mycket också.. Skulle ha blivit storm men det har fortfarande inte kommit hit.

Vi får se hur det blir med stormen/orkanen inatt! Nu ska jag sätta mig ner och rita lite tror jag. Bloggar senare, hej!