Rebecka, kallas Kogg.
Är 19 år gammal och studerar konsthantverk på universitetet. Älskar te, choklad, mys med min sambo och hästar. Tar även en hel del promenader (helst i regn) när jag får chansen. Välkommen till min blogg!

Kategorier

Arkiv

2016 juli, september,
2015 januari, februari, mars, april, juni, augusti, september, december
2014 januari, februari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, november, december
2013 maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, december

Längtar redan tillbaka

Kategori: London 2013 Minnesvärt Vardag; Kommentarer (1)
Foto & redigering - jag, © / Nikon D3000 / Nikkor 50mm f/1.8 
Riktigt fint hus! Jag skulle så gärna vilja bo här, ni anar inte hur lycklig jag vara ♥

Samma dag som vi kom fram till London så bestämde vi oss för att åka med en buss runt omkring i London! Fick se hur mycket som helst på några timmar, och vi åkte ner för kända gator som Baker Street, Oxford street, körde förbi Big Ben, London Eye och allt möjligt! Har fler bilder från buss touren, så kommer säkert fler bilder därifrån. 

Kära vänner, har inte bloggat speciellt mycket pga att det hänt en hel del saker, även fast det inte hänt något. I fredags hade vi friluftsdag vilket innebar aktiviteter och orientering. Senare på eftermiddagen så ville jag och mina kompisar åka och köpa varm choklad, men det slutade med att vi fick åka på polisförhör istället. På lördagen sen så var jag helt död i hela kroppen, hade träningsvärk och kunde knappt gå, men allt gick bra i alla fall.

Så nu får ni ha det så bra, och imorgon är det skola igen. Puh, sovmorgon är det jag lever för..

Kommentarer:

1 Olle:

skriven

MEN ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!!!! Varför uppdaterar du inte??????? JAG LEVER FÖR DIN BLOGG OCH BEHÖVER UPPDATERING MINST EN GÅNG OM DAGEN!!! Dew teip erw mihn idhål!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Har du inga roliga bilder på Erika?? Vore kuhl att utpressa henne lite!
puss

Svar: Taaaack, jag har inte orkat redigera massor... CUTCUTCUTJag har några bilder när hon psyk-ler. Jag kan skicka dom till dig.
Pöss
Rebecka Svensson

Kommentera här: