Rebecka, kallas Kogg.
Är 19 år gammal och studerar konsthantverk på universitetet. Älskar te, choklad, mys med min sambo och hästar. Tar även en hel del promenader (helst i regn) när jag får chansen. Välkommen till min blogg!

Kategorier

Arkiv

2016 juli, september,
2015 januari, februari, mars, april, juni, augusti, september, december
2014 januari, februari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, november, december
2013 maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, december

Saker som inte händer varje dag

Kategori: London 2013 Minnesvärt Natur Vardag; Kommentarer (0)
 
Foto & redigering - jag, © / Nikon D3000 / Nikkor 50 mm f/1.8 G / Från buss-turen i London

Fredag:
Dagen började med aktiviteter i en grupp och efter det fick vi orientera. Blev jättetrött, dumpade inte en enda gång (vilket är hela grejjen med orientering enligt mig!) och så fick vi ingen festis till vår korv..

Så efter en lång dag i den friska (och iskalla) luften bestämde vi oss för att ta en varm kopp med choklad, grädde och marshmallows ifrån Espresso House. Jag och 2 av mina kompisar skulle ta bussen ner till stan för att gå till Espresso House, men eftersom att en av mina kompisar (låt oss kalla henne skorpa) inte hade busskort så fick vi gå från skogen, men det gick bra ändå! 
Vi måste inte gå in på detaljer just nu, men jag var på polisförhör efterråt också. Min kompis gjorde en anmälning och jag var huvudvittne, så jag fick förhöras också.
Jag var hur trött som helst och röd som en kräfta pga den friska luften från orienteringen så polis mannen trodde nog att jag tyckte det var jättepinsamt.
Framåt kvällen kom Sanna hem till mig och vi kollade på American Horror Story, åt choklad och drack lite cola som jag sedan spillde ut i min säng. (Smidigt.) 

Det var i alla fall en minst sagt händelserik dag och det är väll därför jag inte bloggat på fredag/lördag, men denna veckan har jag ingen mer ursäkt än att jag inte orkat redigera London bilderna och jag har inte orkat gå ut med kameran heller, även om jag sett så himla många fina fototillfällen! Får nog dra mig ner till Önafors snart och fota. Burkar vara underbara träd överallt där. ♥


Kommentera här: