Rebecka, kallas Kogg.
Är 19 år gammal och studerar konsthantverk på universitetet. Älskar te, choklad, mys med min sambo och hästar. Tar även en hel del promenader (helst i regn) när jag får chansen. Välkommen till min blogg!

Kategorier

Arkiv

2016 juli, september,
2015 januari, februari, mars, april, juni, augusti, september, december
2014 januari, februari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, november, december
2013 maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, december

Är min inspiration tillbaka?

Kategori: Teckningar / Kommentarer (0)
Något jag påbörjade igår och avslutade idag. Använde mig av fineliners, promarkers, 4B blyertspenna till skissen och ett helt vanligt suddigum! Scannade in bilden och ljusade upp bilden lite i photoshop.

Jag ska inte säga att jag "alltid gillat att måla konstiga saker", för det har jag inte. Jag har varit väldigt försiktig förr. Har försökt göra rena och fina porträtt eller gjort allting fint och snyggt eller gulligt, men nuförtiden så har jag börjat gilla att göra konstiga saker, att sticka ut. Jag ville måla Bläckvard, så jag gjorde det. Jag planerade inte att bilden skulle sluta såhär. Jag bara började och sen blev det så, och jag gillar det! Funderar nu på att göra en Svampbob-serie där alla är lika groteska och galna som Bläckis här. Kan nog bli intressant ;) Det är denna typen av bilder som ger mig inspirationen tillbaka. Äntligen!


 

Gratisdesign?

Kategori: Vardag / Kommentarer (0)
Kommer troligtvis att skaffa en gratisdesign tillfälligt och sen fila lite på den jag har nu. Vill ju såklart ha en som är gjord av mig, men jag är väldigt trött på den jag har men vet inte än hur jag ska göra, så då är ju en tillfällig gratisdesign ingen dum idé! 

Bara så ni vet, I-G-G bye.

Västerstig deluxe

Kategori: Porträtt / Kommentarer (1)
Foto & redigering: jag © / Modell: Västerstig

Igår så var jag ute och fotade Västerstig och Klara. (Bea satt uppe i ett vakttorn.) Det blev faktiskt bra bilder, så nu har jag en del porträtt att visa för er! 

Idag vaknade jag vid 9 och åt sedan en god frukost! Drog mig sen hem till Julia och kollade på Solsidan och bakade kladdkaka. Efter det tog vi en snabb joggingtur till godisgrottan och köpte lite onyttigheter ;) 

Snart ska vi laga god mat och resten av dagen ska jag nog bara ta det lugnt.