Rebecka, kallas Kogg.
Är 19 år gammal och studerar konsthantverk på universitetet. Älskar te, choklad, mys med min sambo och hästar. Tar även en hel del promenader (helst i regn) när jag får chansen. Välkommen till min blogg!

Kategorier

Arkiv

2016 juli, september,
2015 januari, februari, mars, april, juni, augusti, september, december
2014 januari, februari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, november, december
2013 maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, december

Lyckan som uppstår..

Kategori: Vardag / Kommentarer (0)
.. när man får låna skolans systemkameror ♥
Foto & redigering - jag ©

Idag så spenderade jag först hela skoldagen i bildsalen där vi fick ge oss ut och fotografera bland annat. Efter skolan åkte jag hem, åt lite grann och sen åkte jag och tränade. Det var riktigt skönt idag faktiskt! Gjorde några övningar dubbelt för att jag kände att jag ändå orkade mer. Känns bra! 

Imorgon är det skola igen och nya tag. På lördag blir det bågskytte igen, längtar!

Bågskytte

Kategori: Porträtt / Kommentarer (0)
Foto & redigering - jag, © / Modell: Julia

Igår var jag hemma hos Bea och kollade på film med henne och Klara.

Idag fick jag äntligen prova på bågskytte med Linnea! Det var så himla roligt! Fick ett par pilar runt mitten i alla fall, så ganska talangfull är man ju haha ;) Är i alla fall så himla glad att jag gick dit. Det var verkligen värt! Hann hem precis innan regnet också, smooth.

Nu ska jag nog försöka redigera lite bilder och ta det lugnt såhär innan skolan börjar! 

Spontana joggingturer och inställda bågskyttelektioner

Kategori: Porträtt / Kommentarer (0)
Foto & redigering - jag ©  / Modell: Julia, Johanna
Idag så vaknade jag vid halv 9-tiden av att mitt alarm ringde. Efter att jag legat kvar i min säng och stirrat slött på skärmen i sisådär 20 minuter så frågade Julia om jag ville med ut och jogga - och det tackar man ju inte nej till! Så jag slängde på mig kläderna och åt lite cornflakes och sen joggade vi i 30 minuter utan att stanna! Jag känner mig såpass stolt att jag skriver det på min blogg. Such proud very wow.
 
Sen mötte jag upp Linnea för att vi skulle prova på bågskytte, något som jag velat prova ganska länge nu, och vi hittade inte ingången.. Men sen kom räddaren i nöden - Anton - och visade oss vart det skulle vara. Det visade sig dock att det troligtvis var inställt, så vi gick runt och spelade pingis och pratade allmänt. Det var kul! 
 
Nästa lördag ska jag försöka gå dit igen. Någon gång ska jag ha provat!