Rebecka, kallas Kogg.
Är 19 år gammal och studerar konsthantverk på universitetet. Älskar te, choklad, mys med min sambo och hästar. Tar även en hel del promenader (helst i regn) när jag får chansen. Välkommen till min blogg!

Kategorier

Arkiv

2016 juli, september,
2015 januari, februari, mars, april, juni, augusti, september, december
2014 januari, februari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, november, december
2013 maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, december

Photoshoot

Kategori: Porträtt Vardag; Kommentarer (2)


Foto & redigering - jag, ©
 
Idag har jag fotograferat Julia och hennes syster Johanna! Jag blev nöjd med bilderna, och det blev Johanna och Julia också! Har ca 25 bilder, så kommer att dela upp bilderna så att inte alla kommer på samma gång.
 
Klockan 8 ska jag hämta ut biljetter och halv 9 ska jag gå på The Hobbit igen, fast i 3D! Jag har aldrig riktigt gillat 3D, men jag kanske ändrar min åsikt efter detta. Tror att det kommer bli ganska häftigt! Hoppas också på att de säljer Hobbit-menyer så att jag kan få min efterlängtade lilla plastfigur! Jag har nämligen bestämt mig för att samla på dem, och få en för varje gång jag går. :D
 
Ha det bra så återvänder jag med fler bilder på dessa två, haha! 
 

Kommentarer:

1 Johanna:

skriven

Du är så grym!!

Svar: Tack :D
Rebecka Svensson

2 izabelle:

skriven

Hej Rebecka! Skulle väldigt gärna ta hjälp av dig för att fixa till bloggen lite, skulle vilja ha en ny design! Är det gratis?

Svar: Hej Izabelle! Vanligtvis så gör jag inte designer åt andra, så jag får nog säga nej just nu! Men jag hör av mig om jag ändrar mig! :)
Rebecka Svensson

Kommentera här: