Rebecka, kallas Kogg.
Är 19 år gammal och studerar konsthantverk på universitetet. Älskar te, choklad, mys med min sambo och hästar. Tar även en hel del promenader (helst i regn) när jag får chansen. Välkommen till min blogg!

Kategorier

Arkiv

2016 juli, september,
2015 januari, februari, mars, april, juni, augusti, september, december
2014 januari, februari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, november, december
2013 maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, december

Lycka

Kategori: Minnesvärt / Kommentarer (1)
Fotografen var Beatrice, som följde med oss dit~

Ni kan nog inte förstå hur glad jag var igår. Hoppade och dansade på Liseberg så att folk kollade konstigt på mig, men det var det värt! 
Igår var jag nämligen på Liseberg med min klan, koffeklanen (haha!), och hade det superkul! Åkte Helix, Balder och allt det som jag aldrig vågat åka förut. Kände mig modig som tusan! 

Efter en hel del loopar och regn så kom kvällen då vi skulle se Wintergatan som spelade där. Spelningen var så himla mysig, bandmedlemmarna var hur trevliga som helst och vi fick ta bild och fick autografer. Jag och Västerstig gick runt och var superglada resten av kvällen! Amazing indeed ♥

Filmade även lite från resan så jag tänkte eventuellt sätta ihop det och lägga upp det här på bloggen, men vi får se hur det blir. Lägger troligen ut fler bilder ifrån kvällen senare, även om det är mobilbilder ;) 

- Försöker uppdatera min design, blir ändringar den dagen som jag orkar göra det helt enkelt -


Midsommarafton

Kategori: Djur Vardag; Kommentarer (1)
Foto & redigering - jag, ©

Så midsommar har ju varit nu och sommaren är här på riktigt. Iår spenderade jag först min midsommar med min familj och min systers kompis Olivia. Vi tog även ut Konrad på en liten promenad! Efter det åkte jag hem till Bea och firade med henne, Linnea och Klara. Vi sov utomhus, åt god mat och massvis med godis, pratade och lyssnade på musik. Det var mysigt! 

Igår kom Julia hit en stund och vi såg på Pirates of the caribbean. Om en stund kommer hon hit igen och då ska vi se färdigt på At world's end som nog förövrigt har grymmaste soundtracket någonsin. Hans Zimmer är ett geni. Jag menar lyssna på detta:
Hur amazing är den inte?! Jag vill bara springa ut i skogen med pilbågen direkt när jag hör den. 
Filmerna är ju också en klass för sig enligt mig. Älskar dekorationerna, de små detaljerna och all tid som de måste lagt ner på att få allt att se så bra ut som det gör. Tänk att ha fått vara med i produktionen. Tänk att få sy upp kläderna till självaste Jack Sparrow! Det är sånt jag vill jobba med i framtiden.

17 år!

Kategori: Vardag / Kommentarer (0)
Foto & redigering - jag, ©

Åh, sommar. Igår gick jag och Sanna runt på Överby. Igår gjorde jag även dekorationer till min tårta eftersom att jag fyller år idag. :) 

På Onsdag ska jag träffa Jessika och på fredag ska jag hem till Bea och fira midsommar! Hoppas att ni har en härlig sommar!