Rebecka, kallas Kogg.
Är 19 år gammal och studerar konsthantverk på universitetet. Älskar te, choklad, mys med min sambo och hästar. Tar även en hel del promenader (helst i regn) när jag får chansen. Välkommen till min blogg!

Kategorier

Arkiv

2016 juli, september,
2015 januari, februari, mars, april, juni, augusti, september, december
2014 januari, februari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, november, december
2013 maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, december

En roadtrip skulle inte sitta fel just nu!

Kategori: Blommor Vardag; Kommentarer (0)
Foto & redigering - jag
 
Några dagar nu har det varit såpass fint väder att jag snörat på mig löparskorna och begett mig ut på joggingturer! Det har varit riktigt härligt faktiskt. :) 

Idag var jag på bågskyttelektionen. Det var hur kul som helst som vanligt! Har insett att jag måste skaffa mig en egen pilbåge senast till sommaren! 
Snart ska jag även iväg till London igen och jag ska spela in en film med mina vänner som en NO-uppgift. Det kommer bli riktigt roligt tror jag!  

Imorgon ska jag iväg till Jessika och hjälpa henne i stallet en stund. Sen får vi se vad jag gör med resten av dagen. :)
 
Längtar till sommaren så himla mycket! Tror att det kommer bli en riktigt härlig sådan iår, ååh, ser fram emot allt sommarmys! ♥

Att umgås med vänner en solig Lördag

Kategori: Porträtt Vardag; Kommentarer (0)
Klara, Sabina och Bea 
Bild 1, Foto: Klara / Bild 2, Foto: jag / Bild 3 var självutlösaren. Den ska också ha cred.
Redigering - jag
 
Igår kom mina kära vänner hit! Vi åt spenatknyten, vegetarisk tacogratäng och en hel del chips, choklad och dipp. Det var jätteroligt! Vi gick till lekplatsen och åkte linbana och gungade. Efter det gick vi hem och började laga middag så att den skulle vara klar när Leo kom dit. 
Leo, Bea och Klara sov över tills idag och åkte hem vid 1-tiden. :) 

Just nu sitter jag här och letar efter pilbågar eftersom att jag bestämt mig för att jag ska ha en egen båge no matter what och funderar på att dricka kaffe.
Idag tror jag att jag ska spela lite playstation också för att bota min söndagsångest. Kanske skär upp lite frukt så att det blir lite mer fancy.
 
Fast det slutar antagligen med att jag plöjer igenom säsong 4 av Walking Dead. ;) 

Skola, träning och hästar

Kategori: Vardag / Kommentarer (0)
Foto & redigering - jag, ©
 
Hej igen! Nu kommer ännu ett inlägg. De blir mer och mer sällsynt att jag uppdaterar nu, haha.. Kan ju bero på att min vardag består av träning, ridning, skolan och oerhört lite foto egentligen. Det fina vårvädret försvann i måndags och sen dess har det iprincip varit regnigt och mulet. Hoppas att solen kommer fram snart igen! 
 
Igår var jag hemma hos Jessika igen och hjälpte henne i stallet och hästen. Det var väldigt roligt! 
Nu ska jag nog skriva klart en engelska uppgift och sen städa upp i mitt rum. Kanske redigerar bilder framåt kvällen som isåfall kommer upp då. :)