Rebecka, kallas Kogg.
Är 19 år gammal och studerar konsthantverk på universitetet. Älskar te, choklad, mys med min sambo och hästar. Tar även en hel del promenader (helst i regn) när jag får chansen. Välkommen till min blogg!

Kategorier

Arkiv

2016 juli, september,
2015 januari, februari, mars, april, juni, augusti, september, december
2014 januari, februari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, november, december
2013 maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, december

Kan inte helgen bara gå fortare?

Kategori: Natur Vardag; Kommentarer (0)
Foto & redigering, jag ©
 
Nu har jag äntligen fått tillbaka alla nationella prov och det känns så himla skönt! Skoldagen idag var väldigt lugn, precis som alla dagar de sista veckorna innan sommarlovet. Hade först svenska hela morgonen med seminarium och betygssnack. Efter det fick vi reda på våra betyg i matte och jag blev överlycklig över att jag faktiskt fick godkänt, haha!

Har ett par planer inför helgen så jag hoppas att allt går som det ska. Längtar redan till lördag så helgen får gärna gå fort fram tills dess ;)

Minnesstunden för Magnus

Kategori: Vardag / Kommentarer (1)
Foto snott från Leo. 

Igår fick vi reda på att vår klassföreståndare (samt teaterlärare och mentor för hälften av vår klass) gick bort. När vi fick reda på det så grät jag inte alls. Jag kände mig lite ledsam eftersom att mina vänner grät. Jag förstår varför de grät så mycket, men jag själv kunde inte gråta.
 
Idag samlades i princip hela skolan och hade en minnesstund på teatern på skolan, och där kom tårarna. Jag grät och snoret var över hela mig kan jag säga... Vilket kanske inte var så himla mysigt, men varsågod, ni får den informationen ändå. 
Minnesstunden var riktigt fin. Vi skrev i en minnesbok, och när nästan alla hade gått så satt hela ES1 på scenen och berättade om roliga minnen vi hade med Mange-man och några höll tal. En i vår klass tyckte att vi skulle leka tomtesmyg, eftersom att de andra alltid gjorde det med Magnus på teaterlektionerna.

Det var i alla fall riktigt fint och jag är glad att det lyckades bli något fint och inte bara sorgligt.
 
Vila i frid Magnus!

Göteborgarnas strand

Kategori: Minnesvärt Vardag; Kommentarer (0)
 
 
Foto & redigering - jag

HAIIIII! Skolan har tagit upp mesta delen av min tid om jag ska vara ärlig. Det är nationella prov hit och dit och så vill man ju gänra hinna ta det lugnt så mycket som möjligt mellan proven!  
Häromdagen (17 maj för att vara exakt) så badade jag och Julia för första gången i år! (Visserligen så var jag och badade i januari, fast på Gran Canaria.. Men det gills inte) 
Det var rätt kallt men ändå helt okej. 
Dagen efter, den 18 maj, så åkte vi till min familjs stuga och badade åter igen fast på göteborgarnas strand som vi så fint kallar det. Det var mysigt. Vattnet var betydligt varmare där! 
 
Har också beställt en pilbåge!! :D Den kommer säkert användas friskt i sommar ;)