Rebecka, kallas Kogg.
Är 19 år gammal och studerar konsthantverk på universitetet. Älskar te, choklad, mys med min sambo och hästar. Tar även en hel del promenader (helst i regn) när jag får chansen. Välkommen till min blogg!

Kategorier

Arkiv

2016 juli, september,
2015 januari, februari, mars, april, juni, augusti, september, december
2014 januari, februari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, november, december
2013 maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, december

Minnesstunden för Magnus

Kategori: Vardag / Kommentarer (1)
Foto snott från Leo. 

Igår fick vi reda på att vår klassföreståndare (samt teaterlärare och mentor för hälften av vår klass) gick bort. När vi fick reda på det så grät jag inte alls. Jag kände mig lite ledsam eftersom att mina vänner grät. Jag förstår varför de grät så mycket, men jag själv kunde inte gråta.
 
Idag samlades i princip hela skolan och hade en minnesstund på teatern på skolan, och där kom tårarna. Jag grät och snoret var över hela mig kan jag säga... Vilket kanske inte var så himla mysigt, men varsågod, ni får den informationen ändå. 
Minnesstunden var riktigt fin. Vi skrev i en minnesbok, och när nästan alla hade gått så satt hela ES1 på scenen och berättade om roliga minnen vi hade med Mange-man och några höll tal. En i vår klass tyckte att vi skulle leka tomtesmyg, eftersom att de andra alltid gjorde det med Magnus på teaterlektionerna.

Det var i alla fall riktigt fint och jag är glad att det lyckades bli något fint och inte bara sorgligt.
 
Vila i frid Magnus!

Kommentarer:

1 ugh:

skriven

vad har hänt? hur gick de bort?

Svar: Vi vet inte exakt, men vi vet att han dog på söndagseftermiddagen.
Rebecka Svensson

Kommentera här: