Rebecka, kallas Kogg.
Är 19 år gammal och studerar konsthantverk på universitetet. Älskar te, choklad, mys med min sambo och hästar. Tar även en hel del promenader (helst i regn) när jag får chansen. Välkommen till min blogg!

Kategorier

Arkiv

2016 juli, september,
2015 januari, februari, mars, april, juni, augusti, september, december
2014 januari, februari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, november, december
2013 maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, december

Om jag var blond

Kategori: Vardag / Kommentarer (2)
Efter en riktigt lång och ovärd dag i skolan åkte jag, Klara och Bea till överby och gick runt lite bland affärerna. Köpte ett spel och jordnötsringar så jag och Klara sitter och äter massa onyttigheter samtidigt som vi spelar! 
Imorgon är det fullspäckat schema med körlektion 07.30.. förstår inte varför jag skriver upp mig på de tidigaste lektionerna?! 
 
Får hoppas att jag överlever ye

Skolan

Kategori: Vardag / Kommentarer (0)
 
Idag har vi egentligen inte gjort något vettigt alls i skolan. Fick lön idag så vi gick och åt på Subway när vi insåg att ingen av oss var speciellt sugen på potatismos och falukorv. Efter det gick vi och tog en kaffe på Espresso House. Man måste ju leva lite farligt! ;)
 
Dessa dagar i skolan har varit härliga bara för att man får träffa sina underbara vänner men också väldigt ovärda då vi inte får något vettigt gjort. Vi har t ex gjort planscher i olika grupper om vad som är estetprogrammet för oss? Jag som hellre vill jobba på gymnasiearbetet.. (På tal om det! Tänker lägga upp progress på arbetet här på bloggen. Kan vara en smart grej för mig att kunna titta tillbaka på tänker jag!)
 
Nu ska jag nog spela Hearthstone och måla lite innan Klara kommer tillbaka hit. Ha det! 👋

Always look on the bright side of life!

Kategori: Minnesvärt / Kommentarer (0)
Ni vet när livet känns lite extra bra? När man känner att även om jag bara ligger i sängen hela dagen så är livet ändå positivt, som att det har lättat? Så har jag känt den senaste veckan. Livet känns inte så tungt längre. Jag kan fokusera på rätt saker, lägga energi där jag finner det nödvändigt och fortfarande ha lite över när dagen är slut.
 
Det känns som att jag kan ta tag i mitt liv och leva det precis så som jag vill. Det finns inte lika mycket negativ energi i min värld och det känns så jäkla bäst!
Mina underbara vänner och jag på operan i Berlin.  ♡