Rebecka, kallas Kogg.
Är 19 år gammal och studerar konsthantverk på universitetet. Älskar te, choklad, mys med min sambo och hästar. Tar även en hel del promenader (helst i regn) när jag får chansen. Välkommen till min blogg!

Kategorier

Arkiv

2016 juli, september,
2015 januari, februari, mars, april, juni, augusti, september, december
2014 januari, februari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, november, december
2013 maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, december

Oskar Linnros

Kategori: Övrigt / Kommentarer (0)
"Vet att du hängde med nån idiot. Han var ful, spelade dig som låga kort. (Han ringde och var full) En som bygger upp dig, en som gör dig svag, det finns plåster som du måste riva av."
Varje gång som jag hör denna låt tänker jag på en av mina gamla vänner som jag ibland kan sakna.
 
Fast som Linnros sjunger: det finns plåster som man måste riva av.

Fullt upp med allt och inget

Kategori: Vardag / Kommentarer (0)
Bild på fantastiska Lysekil! 

Som rubriken lyder: jag har fullt upp.. med allt och inget!
Jag rider, hänger med kompisar, målar, pluggar (eller ja.. jag tänker i alla fall på det, och det är tanken som räknas!), spenderar onödigt mycket pengar, jobbar dubbelt, övningskör som en tok, spelar Dishonored för femte gången på raken, har långa skypesamtal om kvällarna och lever life som Lorentz en gång sjöng. Jag har också (pga all denna produktivitet) haft migrän dagligen i ca 2 veckor. Kanske inte är riktigt vad "leva life" innebär när jag tänker efter, men nu ska vi inte fokusera på detaljerna! 

Idag har jag förövrigt haft en sån dag då allt bara klaffar på något sätt? Började morgonen med att få några peppande ord, kom i tid till bussen imorse trots att jag var helt säker på att jag skulle missa den (och hann ta med mig kaffe!!!), gjorde något kreativt på designlektionen (som jag annars bara brukar sitta och glo på, då min konst-inspo alltid är lika obefintlig som en snigels turbo-mode på dessa lektioner), åkte direkt ut till jobbet och jobbade i ca 1,5 timme, åkte hem och gick direkt ut och sprang, lagade mat, tog en dusch, gjorde klart ett illustrationsjobb och nu bloggar jag. Det kallar jag en bra fredag! Om du som läser just nu tänker "Jaha, ska jag anteckna eller?" så är svaret ja. Ja, du ska anteckna allt detta. Skriv gärna en bok om mig och hur bra min fredag var så att jag kan bli känd. Ring mig när du tjänat pengar på boken så kan vi dela lika! (Med "dela lika" menar jag såklart att jag tar allt.)

Nä nu får det vara nog! Nu ska jag gå och skriva en bibel och bli känd!