Rebecka, kallas Kogg.
Är 19 år gammal och studerar konsthantverk på universitetet. Älskar te, choklad, mys med min sambo och hästar. Tar även en hel del promenader (helst i regn) när jag får chansen. Välkommen till min blogg!

Kategorier

Arkiv

2016 juli, september,
2015 januari, februari, mars, april, juni, augusti, september, december
2014 januari, februari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, november, december
2013 maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, december

1 Juli 2016

Kategori: Vardag / Kommentarer (0)
Sedan jullovet har denna blogg ekat tom. Jag har haft fullt upp med gymnasiearbetet och alla sista inlämningar och slutbetyg som fick mig att gråta i lärarrummet var och varannan dag av oro. Sen har jag också gjort betydligt roligare saker som att ta körkort, fira min student, fylla år och äta god mat med mina närmsta vänner samt åkt många turer fram och tillbaka till min kära Max. Man kan lugnt säga att den sista tiden var intensiv, men den var också väldigt rolig (och såklart sorgsen). 
 
Min gymnasietid har minst sagt varit tuff, men när jag gick av det där studentflaket kunde jag inte känna någon vidare stor glädje. Visst är man på sätt och vis lättnad över att pluggtiden är över for now, men jag skulle göra om det för att få vara med min klass! Jag har nog aldrig varit i en klass där jag velat (och kunnat) umgås med varenda en, och det är något jag är oerhört tacksam över.
 
När jag tog min sista lektion på ridskolan som jag varit trogen sedan ca 2007 grät jag floder när jag körde hem. Om det är något som jag verkligen kommer sakna och som jag inte kan leva utan så är det hästarna. En dag hoppas jag att jag får sitta upp på min egen islandshäst, men det lär dröja ett tag.
 
Så. Varför bloggar jag helt plötsligt nu? Sanningen är att jag saknat det, trots den hektiska tid som varit. Jag fotar knappt med min kamera längre, men jag funderar på att använda bilder från mobilen. Jag vill verkligen blogga och skriva av mig om allt som händer just nu, jag måste bara se min blogg i ett nytt - och mindre dystert - ljus. 
 
Jag har inte bestämt mig för om jag ska byta portal eller bloggdesign. Det återstår att se. 

Kommentera här: