Rebecka, kallas Kogg.
Är 19 år gammal och studerar konsthantverk på universitetet. Älskar te, choklad, mys med min sambo och hästar. Tar även en hel del promenader (helst i regn) när jag får chansen. Välkommen till min blogg!

Kategorier

Arkiv

2016 juli, september,
2015 januari, februari, mars, april, juni, augusti, september, december
2014 januari, februari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, november, december
2013 maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, december

Nu!

Kategori: Djur London 2013; Kommentarer (0)
Foto & redigering - jag, ©
Satte mig på huk i en park i London och denna söta lilla ekorren kom springandes fram till mig för att se om jag hade något gott till honom. Tyvärr hade jag inte det, men jag önskar att jag i alla fall hade haft något litet. Han var ju så söt ♥


Nu är det så, att jag har varit borta på en underbar resa! 
Det var det bästa jag gjort i hela mitt liv iprincip! Har nämlingen varit i London/England!! 
Har alltid velat åka dit, så när mamma och pappa sa att vi skulle åka iväg blev jag hur glad som helst och tänkte på vad jag skulle fota! Kom hem med nästan 500 bilder på kortet, och det är på bara 3/4 dagar, vilket jag anser är ganska mycket för att vara jag mig. :) 

Har i alla fall nästan 60 bilder att redigera, men hade förvånansvärt nog en läxa så fick skjuta upp redigeringen, tyvärr! Men nu ska jag gå och lägga mig, behöver få sova efter Englands resan, haha.. Men nu vet ni i alla fall, och bilder kommer kan jag lova er! Kommer antagligen att skriva lite om vart bilderna är tagna osv också, så att man vet.