Rebecka, kallas Kogg.
Är 19 år gammal och studerar konsthantverk på universitetet. Älskar te, choklad, mys med min sambo och hästar. Tar även en hel del promenader (helst i regn) när jag får chansen. Välkommen till min blogg!

Kategorier

Arkiv

2016 juli, september,
2015 januari, februari, mars, april, juni, augusti, september, december
2014 januari, februari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, november, december
2013 maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, december

Legenden om den otroliga Rebecka

Kategori: Om mig / Kommentarer (1)
 Hej baberiba, mitt namn är Rebecka och jag är en skämtsam och trevlig tjej som är 4 centimeter längre än Danny Devito. (Ska skriva det i mitt CV.) Jag älskar myskvällar, spel, vänner, katter, hästar, choklad, design och konst i allmänhet. På min fritid så fotar jag, rider, tränar bågskytte, gymmar och är grymt estetisk. På senaste tiden har jag börjat fundera på att spela fiol för jag menar hur episkt skulle inte det vara?
Jag går andra året på gymnasiet med inriktigt design och i framtiden vill jag jobba som attributmakare! Just nu lutar det åt att flytta till Skellefteå efter gymnasiet, men man vet ju aldrig vad som händer på vägen! 

I min blogg kommer jag att skriva mycket om min vardag där jag fotar då och då. Förr drömde jag om att bli fotograf men nu ser jag fotograferandet mest som en hobby. Är dock ganska fascinerad av analoga systemkameror. 

Jag är helt enkelt en tjej som är bäst på alla sätt.


Här kommer ett gäng bilder som jag själv tycker hör ihop med min personlighet och mitt lata liv min sjukt händelserika vardag!
 
Taco hej!