Rebecka, kallas Kogg.
Är 19 år gammal och studerar konsthantverk på universitetet. Älskar te, choklad, mys med min sambo och hästar. Tar även en hel del promenader (helst i regn) när jag får chansen. Välkommen till min blogg!

Kategorier

Arkiv

2016 juli, september,
2015 januari, februari, mars, april, juni, augusti, september, december
2014 januari, februari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, november, december
2013 maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, december

Lycka

Kategori: Minnesvärt / Kommentarer (1)
Fotografen var Beatrice, som följde med oss dit~

Ni kan nog inte förstå hur glad jag var igår. Hoppade och dansade på Liseberg så att folk kollade konstigt på mig, men det var det värt! 
Igår var jag nämligen på Liseberg med min klan, koffeklanen (haha!), och hade det superkul! Åkte Helix, Balder och allt det som jag aldrig vågat åka förut. Kände mig modig som tusan! 

Efter en hel del loopar och regn så kom kvällen då vi skulle se Wintergatan som spelade där. Spelningen var så himla mysig, bandmedlemmarna var hur trevliga som helst och vi fick ta bild och fick autografer. Jag och Västerstig gick runt och var superglada resten av kvällen! Amazing indeed ♥

Filmade även lite från resan så jag tänkte eventuellt sätta ihop det och lägga upp det här på bloggen, men vi får se hur det blir. Lägger troligen ut fler bilder ifrån kvällen senare, även om det är mobilbilder ;) 

- Försöker uppdatera min design, blir ändringar den dagen som jag orkar göra det helt enkelt -