Rebecka, kallas Kogg.
Är 19 år gammal och studerar konsthantverk på universitetet. Älskar te, choklad, mys med min sambo och hästar. Tar även en hel del promenader (helst i regn) när jag får chansen. Välkommen till min blogg!

Kategorier

Arkiv

2016 juli, september,
2015 januari, februari, mars, april, juni, augusti, september, december
2014 januari, februari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, november, december
2013 maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, december

Porträttövningar

Kategori: Vardag / Kommentarer (1)
Foto & redigering - jag, ©
 
Nu var det fruktansvärt längesen som jag bloggade.. 
Jag har en hel del porträttbilder att visa från vår porträttfotografering i Fotografisk bild. Har inte hunnit blogga eftersom att skolan tar upp nästan hela min tid.. Sen vill man ju inte bara skriva ett inlägg helt utan mening utan man vill ju helst ha någon form av mening med att skriva! 

Idag har jag jobbat med en historiauppgift (som jag skjutit upp alldeles för länge) ända sen jag vaknade. Har lärt mig så mycket om Ryssland att jag tror att min hjärna sprängs, haha! Men som tur är så är Rysslands historia faktiskt intressant, så det är ju inte så illa trots allt ;) 
Under tiden som jag varit borta från "bloggvärlden" (wow, professionell bloggerska eller vadå?) så har jag tillbringat en hel del tid med Leo, godis och kakor. Jag har även fått riktigt bra betyg på en uppgift, gjort ett par nya spellistor på spotify, sytt en piratkostym, varit på fest (som sedan resulterade i att jag och min vän fick skura golv som askungen dagen efter), tagit upp bågskyttet igen efter att ha haft en paus, börjat rida en gång extra i veckan, varit på mässan Kunskap och framtid i Göteborg samt många fler otroligt spännande saker! 

Jag tänker avsluta detta inlägg med en fin spellista som jag lyssnar på för fullt just nu för att orka plugga historia. Wish me luck!