Rebecka, kallas Kogg.
Är 19 år gammal och studerar konsthantverk på universitetet. Älskar te, choklad, mys med min sambo och hästar. Tar även en hel del promenader (helst i regn) när jag får chansen. Välkommen till min blogg!

Kategorier

Arkiv

2016 juli, september,
2015 januari, februari, mars, april, juni, augusti, september, december
2014 januari, februari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, november, december
2013 maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, december

Dagens aprilskämt: "När jag kommer hem ska jag plugga!"

Kategori: Vardag / Kommentarer (0)


Detta måste vara magi. Jag, Rebecka Svensson, bloggar? Efter en dryg månad av ingenting kommer plötsligt detta inlägg som en blixt från klar himmel! I'm back on track! (Eller är det bara tillfällig sinnesförvirring?) 

Kändes faktiskt lite konstigt att jag på något vis hade lust att skriva ett inlägg här, med tanke på att den lusten inte funnits på ett par veckor. Sen kanske min icke existerande lust att plugga är en bidragande faktor till denna text. Vips, så blev detta hur kul som helst och meningarna som formuleras blir lite extra genomtänkta. Tidsfördriv, mina vänner.. 

Vädret är fint i alla fall. Klarblå himmel, sol och en något högre siffra på termometern. Våren förde även med sig en hel del annat roligt. Detta året har so far varit väldigt bra och jag känner (som alla skriver på facebook vid nyår) att detta är mitt år. Jag har börjat jobba mer i photoshop, vika origamifigurer (speciellt kycklingar), druckit lite mer kaffe än vanligt och slutat slänga alla mina konstverk och skapelser! Allt bör egentligen hängas upp. Slänger så himla mycket av det jag gör för att jag har för hög press på mig själv. Så ska vi inte ha det! Har därför införskaffat mig kludd för att verkligen kunna hänga upp allting. Inga ursäkter här inte! 

Så var detta inlägget slut. Hur hamnade jag här, i slutet av ett blogginlägg, när jag egentligen skulle söka information om renässansen?